Platte daken duurzaam isoleren?

Maak je geen zorgen, dankzij Polybeth

Maak je geen zorgen, dankzij Polybeth

Snelheid en duurzaamheid zijn twee sleutelwoorden in de bouwsector. Het zijn dan ook twee troeven van ons Polybeth dakisolatiesysteem.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Kies voor BSD-POLYBETH en maak je GEEN ZORGEN

Zoals

Kris,
Architect

“Veel van onze opdrachten halen we binnen via openbare aanbestedingen. Duurzaamheid is de laatste jaren een belangrijke factor geworden bij de beoordeling van een bouwdossier.”

“Het isolatiesysteem van Polybeth is volledig recycleerbaar én kan zelfs hergebruikt worden na vervanging van de afdichtingslaag.”

“Bovendien kunnen we elke isolatiewaarde halen. Niet onbelangrijk met de stijgende energieprijzen.”

Maak je geen zorgen, dankzij Polybeth

Ciska,
Bouwpromotor

“Het is een interessante oplossing voor onze projecten door de combinatie van kwaliteit enerzijds en een snelle plaatsing (time is money) en maximale veiligheid anderzijds.”

“Het Polybeth systeem is onbrandbaar doordat de isolatieplaten volledig zijn ingepakt in hellingsbeton. Een eventuele ontbranding van de roofing wordt meteen gestopt ter hoogte van het beton.”

“Dit is dus de ideale dakisolatie voor woningen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingscentra of appartementsgebouwen…”

Frank,
Aannemer

“Bij een bouwproject wil je zo veel mogelijk onvoorziene omstandigheden en vertragingen uitschakelen. ”

“Dankzij de technische ondersteuning van BSD én het plaatsingsgemak van de Polybeth dakisolatie kunnen we een zorgeloos parcours afleggen.”

“Het feit dat we het dak kunnen afwerken met een materiaal naar keuze - roofing, EPDM, PVC, hechtend of losliggend – maakt Polybeth alleen meer polyvalenter.”

Maak je geen zorgen, dankzij Polybeth

Willem,
Werfleider

“Elke bouwwerf is een race tegen de klok. Je bent van zo veel – soms onverwachte – factoren afhankelijk, dat elke kwalitatieve oplossing die ons tijd laat winnen, welkom is.”

“Het Polybeth-systeem is makkelijk te plaatsen en het beton hoeft niet eerst uit te harden. Dat is pure tijdswinst!”

“Met Polybeth is een plat dak bijna letterlijk in 1-2-3 geïsoleerd: isolatiebeton gieten, de isolatieplaten plaatsen in het nat beton, en afwerken met een toplaag hellingsbeton. Snel en makkelijk!”

Benieuwd naar meer?

Overtuigd van de troeven van Polybeth voor de duurzame isolatie van platte daken?
Wil je net als andere aannemers, architecten, werfleiders, bouwpromotoren… maximaal ontzorgd worden voor een vlotte, snelle en duurzame afwerking van je werf?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

©2024 BSD-isolaties - Website by In2Red Webbureau