Veelgestelde vragen

FAQ

Vind de antwoorden op uw vragen dankzij onze FAQ. Klik op de vraag van uw keuze om het bijbehorende antwoord te tonen.

Wat is de minimum dikte van een cement chape?

Hier zijn verschillende mogelijkheden

  • Wanneer de cementchape bovenop een isolatiechape wordt aangebracht, noemt men dat een zwevende chape. Dan moet de dikte van de chape minimum 6 cm zijn.
  • Wanneer er een vloerverwarmingspakket aangebracht wordt, is het raadzaam om de dikte van de chape te verhogen tot 7à 8 cm
  • Indien de chape direct op de bestaande beton plaat wordt geplaatst volstaat een dikte van 5 cm chape
  • U ziet dat voor iedere toepassing een andere dikte nodig is. Vraag ons raad en leg ons uit wat de specifieke vloeropbouw is. Bel ons. Wij helpen u graag verder. 

Wat is de isolatiechape?

Isolatiechape is een term die gebruikt wordt voor isolatiebeton. Die wordt gemaakt door luchtbelletjes of licht isolatie parels te mengen met cement. Zo bekomt men een lichte beton. BSD-isolaties maakt beide. Hierdoor kunnen we voor ieder toepassing het juiste product aanbieden.

Wanneer kan schuimbeton gebruikt worden als uitvullingslaag?

Schuimbeton is een veelzijdig product dat kan gebruikt worden voor veel verschillende toepassingen. Ook als uitvullingslaag op bv. verdiepingen. zelfs grote diktes kunnen hiermee goedkoop uitgevuld worden.

Welke beton moet ik gieten bij verbouwing ?

Wanneer u tijdens de verbouwing u vloeren wil vernieuwen, zal u voldoende ruimte moeten uitscheppen om een vloerplaat te gieten. Daarna vloerisolatie plaatsen en tenslotte de (eventuele vloerverwarming) chape en tegels of parket. Het is mogelijk om de klassieke beton te vervangen door een isolatiebeton. Bij voldoende dikte van de isolatiebeton bespaard u dat u nadien nog extra vloerisolatie moet bijleggen. Dat wil zeggen dat u 3 X bespaard. - alles gebeurt in 1 uitvoering, - een goedkoper en sneller oplossing, - minder werk : er moet geen beton ingevoerd worden met bakwagens!

Wat is de beste vloerisolatie?

Volgens de beschikbare dikte kan je verschillende soorten isolatie gebruiken. Purschuim, Isolatiebeton Polychape of Schuimbeton. Of een combinatie van verschillende producten. Wij bekijken graag samen met u welke toepassing er voor u het meest economische is.

Welke isolatie is het meest geschikt voor mijn dak te isoleren?

Thermoflow RF. Dit is een opencellig pur schuim op waterbasis. Ontworpen voor dakisolatie

Hoe kan ik mijn dak snel isoleren?

In een bewoonde woning wil je zo weinig mogelijk overlast. We isoleren door de isolatie rechtstreeks tussen de balken van het dak te spuiten. Dit gebeurt in een minimum van tijd (halve dag voor woning van ong 90 m²) en dit zonder overlast. We komen via een zolderraam binnen met de slang van de spuit installatie. Dezelfde dag kan u al profiteren van het comfortabel gevoel.

Vult BSD-isolaties ook holle ruimtes op?

Ja, het schuimbeton van BSD-isolaties is een goede oplossing om ruimtes zoals vides, kelders, ongebruikte zolderruimtes of mazouttanks op te vullen.

Wat isoleert BSD-isolaties

BSD-isolaties is sterk in thermische isolatie, akoestische isolatie en hellingsbeton. Het schuimbeton is ook een goede oplossing om holle ruimtes zoals mazouttanks of vides op te vullen.

Waar vind ik BSD-isolaties?

Zuidschotestr 4, 8647 Reninge.
+32 (0)57 20 83 35
website@bsdisolaties.be

Wat zijn de openingsuren van BSD-isolaties?

Maandag > Vrijdag : 8u tot 17u.

Wie kan bij BSD-isolaties terecht?

BSD-isolaties is de partner van zowel aannemers, architecten, bouwbedrijven, particulieren, kortom: van iedereen die op zoek is naar goede isolerende oplossingen.

Welke gegevens heeft BSD-isolaties nodig om een accurate offerte op te stellen?

Naam
Adres
Telefoon
E-mail

Werfadres
Wat dient er geïsoleerd te worden : DAK / MUUR / VLOER / HELLINGSBETON
Soort Product
Oppervlakte
Dikte van de isolatie

In welke regio's werkt BSD-isolaties?

BSD-isolaties werkt vooral op werven in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Op verzoek komt het team van BSD-isolaties ook naar uw project(en).

Waar vind ik de bestekteksten van de producten van BSD-isolaties?

U wenst meer informatie, contacteer ons gerust via ons contact formulier of op +32 (0)57 20 83 35 .

Antwoord niet gevonden?

U wenst meer informatie? Contacteer ons gerust via ons contact formulier.

Contacteer ons

©2020 BSD-isolaties - Website by In2Red Webbureau